X

قیمت ورق استیل (خرید بدون واسطه) لیست قیمت روزانه ورق استیل

02135089 شماره تماس
قیمت ورق استیل (خرید بدون واسطه) لیست قیمت روزانه ورق استیل

بدون واسطه ورق استیل خرید کنید ، قیمت روز ورق استیل را ملاحضه کنید ، برای خرید و استعلام قیمت انواع ورق استیل با ما در ارتباط باشید.

گروه فلز
گروه فلز
آخرین به روز رسانی قیمت: ۱۳ مهر ماه 1403
آلیاز ضخامت طول حالت  قیمت (تومان)
304 0.5 کویل رول ۱۷۵/۰۰۰
304 0.6 کویل رول ۱۷۵/۰۰۰
304 1 کویل رول ۱۷۵/۰۰۰
304L 0.6 کویل رول ۱۷۵/۰۰۰
304L 1.5 کویل رول ۱۷۵/۰۰۰
309S 1 کویل رول ۴۰۱/۰۰۰
309S 10 کویل رول ۴۰۱/۰۰۰
310S 1 کویل رول ۵۹۱/۰۰۰
310S 10 کویل رول ۶۱۱/۰۰۰
316L 0.5 کویل رول ۲۸۵/۰۰۰
316L 1 کویل رول ۲۸۱/۰۰۰
321 0.6 کویل رول ۲۸۵/۰۰۰
321 1 کویل رول ۲۸۱/۰۰۰
4841 1 کویل رول ۶۹۱/۰۰۰
4841 10 کویل رول ۷۱۱/۰۰۰
409 1 کویل رول ۱۱۵/۰۰۰
410 15 کویل رول ۱۱۱/۰۰۰
420 1 کویل رول ۱۱۱/۰۰۰
430 0.1 کویل رول ۱۰۵/۰۰۰
430 0.5 کویل رول ۱۰۵/۰۰۰

ورق استیل یا استنلس استیل

قیمت انواع ورق استیل در انواع بازه های ضخامتی در لیست زیر آورده شده است. لازم به ذکر است که قیمت ورق های استیل با توجه به آخرین نوسانات و نرخ های سطح بازار به روز رسانی می گردد.

قیمت ورق استیل بسته به گرید، ضخامت و کیفیت کارخانه سازنده متفاوت می باشد. عناصر تعیین کننده در قیمت ورق استیل، نیکل در اولویت اول و کروم در اولویت دوم می باشد.

 ورق استیل چیست ؟

استیل و ورق استیل یکی از پرکاربردترین و اصلی ترین مواد اولیه صنایع امروزی محسوب می شوند و شرکت های تولید کننده بسیار بزرگی برای ورق استیل در سطح جهان وجود دارد. رقابت بسیار سنگینی بین کشورهای صنعتی جهان برای تولید ورق استیل درجه یک وجود دارد که هرکدام مطابق استانداردهای خود اقدام به تولید ورق استیل با ترکیبات شیمیایی مختلفی نموده و قابلیت های آن مانند مقاومت، خوردگی، سایش، میزان تحمل دما و این قبیل موارد را افزایش داده و به هر نحوی شده به دنبال افزایش کیفیت ورق استیل تولیدی خود هستند.

ورق استیل

ورق استیل در صنعت ساختمان

طبق استانداردهای انجمن جهانی استیل دنیا، استیل آلیاژی است که به طور عمده از ترکیبات آهن، کربن، منگنز، گوگرد، فسفر و سیلیکون، کروم و نیکل ساخته می شود. دوام، تطبیق پذیری، استحکام از جمله اصلی ترین مشخصات ورق استیل بوده که آن را تبدیل به یک ماده بسیار عالی در انواع صنایع می نماید. برای مثال صنعت ساخت و ساز بیشترین استفاده از آلیاژهای استیل را دارد که بیش از 50 درصد از استیل های تولید شده را در خود جای داده است.

حتی ورق استیل به کار رفته در صنعت ساختمان نیز انواع بسیار مختلفی داشته و هر ساختمان متناسب با نوع کاربری و میزان بارهای وارده به آن از ورق استیل با کیفیت های مختلف بهره می برد. مقاومت در برابر سایش، استحکام کششی و مقاومت در برابر خوردگی سه ویژگی اصلی این ورق ها برای انتخاب در قسمت های مختلف صنعت ساخت و ساز محسوب می شوند. جاده ها، پل ها، فرودگاه ها، سالن های ورزشی و انواع ساختمان های پیش ساخته همگی از ورق استیل با ترکیبات شیمیایی خاص خود ساخته می شوند. به طور معمول ورق استیل به کار رفته در صنعت ساختمان از فولاد کم کربن ساخته می شوند. کار با این نوع از ورق استیل راحت تر بوده و امکان سوراخ کردن آنها نیز در اندازه های مختلف وجود دارد. اصلی ترین دلیل استفاده کم از کربن در این ورق استیل نیز شکل پذیر بودن آن می باشد.

 

ورق استیل

انواع ورق استیل و کاربردهای ورق استیل

تقریباً به تعداد استاندرادهایی که برای ساخت و ترکیبات به کار رفته در تولید ورق استیل وجود دارد، انواع مختلفی از دسته بندی‌ها نیز برای آن تعریف شده است. تعداد دسته بندی های ورق استیل به قدری زیاد است که گاهی تنها با تغییر درصد یک عنصر می توان ده ها نوع از ورق استیل را روانه بازار نموده و برای هر یک شناسنامه منحصر به فردی نیز صادر نمود.

در این بخش قصد داریم یکی از متداول ترین طبقه بندی های ورق استیل که طبق استاندارد ASTM تعریف می شود را با هم مرور کنیم. این نوع از ورق استیل پرکاربردترین آنها بوده و ترکیبات آن نیز به صورت کاملا ایده آل در نظر گرفته می شود.

ورق استیل سری 200

آلیاژهای آستینیتی کروم، نیکل و منگنز اصلی ترین مواد تشکیل دهنده ترکیبات این نوع ورق استیل می باشد.

  1. ورق استیل 201: از نوع آستینیتی بوده و از طریق نورد سرد ساخته می شود.
  2. ورق استیل 202: از نوع آستنیتی بوده و یک ترکیب فولاد ضد زنگ محسوب می شود.

توجه: مجموعه گروه فلز از واردات و عرضه استیل 201 خودداری کرده و صرفاً با هدف آگاهی دادن به خوانندگان این مطلب را منتشر نموده است.

در برخی موارد مشاهده شده که بعضی فروشندگان سودجو آلیاژ استیل 201 را به جای استیل 304 به خریدار عرضه می کنند که این امر اگرچه ممکن است در کوتاه مدت اهمیتی نداشته باشد، اما در بلند مدت قطعاً خساراتی را در پی خواهد داشت. از آنجایی که استیل 201 نیز مانند استیل 304 غیرمغناطیسی (نگیر) بوده و شباهت ظاهری بسیاری به گرید 304 دارد، همین امر سبب شده که تولیدکنندگان به منظور کاهش هزینه ها، حفظ برخی خواص و در عین حال بدون اینکه روی ظاهر تاثیری گذاشته شود، دست به تولید این آلیاژ بزنند که البته این امر دست فروشندگان متقلب را باز گذاشته و باعث شده برخی از آنها گرید 201 را به جای 304 و البته با همان قیمت استیل 304 به مشتری عرضه نمایند.

ورق استیل سری 300

  • ورق استیل 301. این ورق بسیار انعطاف پذیر بوده و قابلیت شکل گرفتن زیادی دارد. قابلیت جوشکاری خوب و مقاومت سایشی بالا از جمله ویژگی های اصلی آن محسوب می شود.
  • ورق استیل 302. مقاومت خوردگی برابر با ورق استیل 304 داشته و البته به دلیل کمی کربن اضافی مقاوم تر نیز است.
  • ورق استیل 303. شکل پذیری بهتری نسبت به ورق استیل 304 به دلیل گوگرد و فسفر اضافه دارا می باشد.
  • ورق استیل 304. رایج ترین نوع ورق استیل ضد زنگ می باشد که نام گذاری کلاسیک آن ورق استیل 18/8 می باشد. این اعدا به ترتیب بیان گر درصد کروم و نیکل این ورق هستند.
  • ورق استیل 304L. نسخه کم کربن ورق استیل 304 می باشد. برای جوشکاری بسیار مناسب است.
  • ورق استیل 309. از نظر مقاومت حرارتی بهتر از 304 عمل می کند.
  • ورق استیل 316. بعد از ورق استیل 304 ورق استیل 316 بیشترین کاربرد را در صنایع مختلف به خود اختصاص می دهد. به دلیل استفاده از آلیاژ مولیبدن برای استفاده در صنایع غذایی و فرآورده های دارویی کاربرد داشته و کمترین میزان آلودگی فلزی را به خود اختصاص می دهد. همچنین به دلیل دارا بودن مقاومت خوردگی بالاتر نسبت به 304 در صنایع دریایی نیز بسیار پرکاربرد می باشد. یکی دیگر از صنایع پر مصرف 316 ساعت سازی ها هستند. این ورق قادر به تحمل گرمای 2000 درجه فارنهایت را نیز داشته و از آن برای ساخت آستر دودکش ها نیز استفاده می شود.
  • ورق استیل 316L. نسخه کم کربن ورق استیل 316 می باشد.
  • ورق استیل 317. از نوع فولاد ضد زنگ بوده و به دلیل داشتن درصد قابل توجهی مولیبدن مقاومت بسیار بالایی در برابر حمله مواد شیمیایی دارد. در این رده عملکرد این ورق از 304 نیز بهتر می باشد. استحکام کششی بالا، تحمل تنش عالی و قدرت خزش قابل قبول از جمله سایر ویژگی های ورق استیل 317 می باشند.
  • ورق استیل 321. مشابه ورق 304 در هنگام جوشکاری خطر پوسیدگی جوش به دلیل افزودن تیتانیوم در آن بسیار کمتر است.

ورق استیل سری 400

  1. ورق استیل 405. دارای ترکیباتی مخصوص جوشکاری می باشد.
  2. ورق استیل 408. با 11 درصد کروم و 8 درصد نیکل مقاومت بالایی در برابر حرارت داشته اما در برابر خوردگی ضعیف عمل می نماید.
  3. ورق استیل 409. این ورق از جمله ارزان ترین انواع ورق استیل می باشد که بیشتر برای اگزوز خودرو به کار می رود.
  4. ورق استیل 410. دارای مقادیر قابل توجهی آهن بوده و در برابر سایش و خوردگی بسیار مقاوم است.
  5. ورق استیل 416. به دلیل داشتن گوگرد اضافی شکل پذیری و ماشین کاری بالایی دارد.
  6. ورق استیل 420. برای ساخت انواع کارد و چنگال به کار گرفته می شود.
  7. ورق استیل 430. از این ورق برای ساخت مواد تزئینی بیشتر استفاده می‌شود. به دلیل شکل پذیری خوب تزئینات خودروها را با استفاده از این ورق آماده می نمایند.
  8. ورق استیل 440. با درجه حرارت بسیار بالا تولید می شود. در صنایع ساخت و تولید کارد و چنگال به دلیل کربن بالا کاربرد دارد. این ورق می تواند یکی از سخت ترین انواع فولاد ضد زنگ محسوب شود. خود به انواع و درجه های مختلفی تقسیم شده که در هر یک از انواع آن با افزودن ترکیباتی قابلیتی خاصی تقویت یافته است.
  9. ورق استیل 446. برای کار در درجه حرارت بسیار بالا مناسب است.

ورق استیل سری 500

  • به دلیل دارا بودن مقادیر کروم در برابر حرارت مقاومت بسیار بالایی دارند.

ورق استیل سری 600

دسته بندی این سری از ورق استیل با توجه به آلیاژ های به کار رفته در آنها می باشد.

  1. ورق استیل 601 تا 604. با درصد آلیاژ کم مارتنزیتی
  2. ورق استیل 610 تا 613. فولاد سخت کننده ثانویه مارتنزیتی هستند.
  3. ورق استیل 614 تا 619. فولادهای کروم دار ماتنزیتی می باشند.
  4. ورق استیل 630 تا 635. فولاد ضد زنگ نیمه جامد ماتنزیتی هستند. 17 درصد کروم و 4 درصد نیکل از اصلی ترین مواد به کار رفته در آنها است.
  5. ورق استیل 650 تا 653. فولادهای آستینیتی هستند که توسط نورد گرم تقویت می شوند.
  6. ورق استیل 660 تا 665.ساخت لوله های فولادی، ساخت صفحه کشتی و سکوهای دریایی، صفحات فولادی مقاوم در برابر آب و هوا، بشقاب فولادی دیگ بخار و فشار، لوله های فولادی و صفحات فولادی به کار رفته در خودرو نیز از دیگر موارد استفاده ورق استیل در صنعت می باشند.

ورق استیل

نحوه محاسبه وزن ورق استیل

ورق استیل از جمله پرکاربردترین آلیاژهای مورد استفاده در صنعت می باشد. از صنایع مرتبط با غذا و نوشیدنی گرفته تا صنایعی چون نفت، گاز و پتروشیمی که به شکل عمده از انواع ورق استیل در ابعاد و ضخامت های مختلف بهره می گیرند. یکی از مهم ترین نکات در مورد ورق استیل، محاسبه وزن این آلیاژ می باشد. علت اصلی آن بر میگردد به این نکته که مهم ترین پارامتر در تعیین قیمت ورق استیل، در مرحله اول محاسبه وزن ورق استیل می باشد. این تعیین وزن علاوه بر روش عملی که همان وزن کشی بر روی باسکول می باشد، یک روش تئوری نیز دارد که با توجه به حاصلضرب ابعاد ورق استیل (ضخامت، طول و عرض) در جرم حجمی (چگالی) آلیاژ استیل که در برخی موارد 7.8 و در برخی موارد نیز 8 در نظر گرفته می شود (با توجه به گرید ورق استیل) صورت می پذیرد. فرمول تعیین وزن ورق استیل در ذیل آمده است:

وزن ورق استیل (به کیلوگرم) = طول (میلیمتر) تقسیم بر 1000 * عرض (میلیمتر) تقسیم بر 1000 *ضخامت (میلیمتر) * چگالی ورق استیل

به عنوان مثال وزن ورق استیل 304 با ابعاد 2 * 1500 * 6000 میل به شرح زیر می باشد:
چگالی ورق استیل 304 تقریبا 7.8 در نظر گرفته می شود:
2 * 1.5 * 6 * 7.8 = 140 کیلوگرم (تقریباً)

بورس ورق استیل

ورق استیل یکی از پرکاربردترین آلیاژهای زیرمجموعه استیل می باشد. بورس ورق استیل نیز طبیعتاً در بازار، یکی از مهم ترین مشاغل در زمینه تبادلات تجاری از قبیل واردات، خرید و فروش انواع ورق استیل و سایر مشتقات این آلیاژ می باشد. ورق استیل با تنوع گسترده ای که دارد، از انواع نگیر در ضخامت ها، ابعاد و سطوح مختلف گرفته تا انواع بگیر آن که در قالب کویل، پلیت، شیت فابریک و شیت برشی قابل عرضه می باشد. اغلب مهم ترین ورق های استیل از کشورهای مختلف دنیا وارد ایران شده و به نیاز تولید کنندگان پاسخ داده است. ورق استیل اسپانیایی، ورق استیل تایوانی، ورق استیل آفریقای جنوبی، ورق استیل چینی و . . . از جمله مهمترین ورق های استیل وارداتی بوده که کیفیت آنها بر کسی پوشیده نمی باشد. در حال حاضر بورس ورق استیل شامل انواع ورق استیل 304، 304L، ورق استیل 316، 316L، ورق استیل 321، ورق استیل 309S، ورق استیل 310S، ورق استیل 4841، ورق استیل 430 و ورق استیل 410 در سطوح براق، خشدار روکشدار، مات، طرحدار و . . . می باشد. این آلیاژ ها تحت عنوان ورق استیل خشدار، براق، مات و طرحدار شناخته می شوند.

بنگاه ورق استیل

انبار نگهداری یا اصطلاحاً بنگاه، معمولاً شامل محیطی بسیار عظیم بوده که انواع ورق استیل با توجه به نوعی که دارند، در قسمت های مختلف آن نگهداری می شوند. هر بنگاه ورق استیل شامل چندین سوله بوده که اولویت نگهداری غالباً با انواع ورق استیل بگیر می باشد. اگرچه این نوع از ورق استیل به راحتی دچار زنگ زدگی نمی شود، اما بهتر است در فضاهای سرپوشیده انبار و نگهداری شوند تا در مقابل شرایط مختلف آب و هوایی مصون باشند. از طرفی فضای باز در بنگاه استیل نیز دست کمی از فضای سرپوشیده از لحاظ مساحتی نداشته و چه بسا بیشتر نیز می باشد. البته این موضوع در مورد انواع ورق استیل، خصوصاً نگیر موضوع حائز اهمیتی محسوب نمی گردد. شرایط مختلف آب و هوایی از جمله برف، باران و . . . تاثیر خاصی بر روی ورق استیل نگیر نداشته و آسیبی به آن وارد نخواهد کرد. ورق استیل که معمولاً به 3 صورت کویل، شیت فابریک و شیت برشی می باشند، در بنگاه ورق استیل، اگر داخل سوله نگهداری شوند، با جرثقیل های سقفی و در صورتی که در فضاهای باز قرار داشته باشند، با استفاده از لیفت تراک حمل و جابجا می شوند.

نکته مهم قابل ذکر در مورد بنگاه ورق استیل، وجود قسمتهایی جهت برشکاری انواع ورق استیل می باشد. معمولاً دستگاههای برش ورق استیل که از نوع گیوتینی می باشند، به دو نوع تقسیم شده که نوع اول جهت برش ورق های نازک و نوع دوم جهت برش انواع ورق استیل ضخیم می باشد.

جمع بندی و نتیجه گیری در خصوص ورق استیل

با وجود استانداردهای متنوع و انواع مختلفی از ورق استیل، صنایع مختلف می بایست با مطالعه مشخصات فنی آنها به صورت کمی اقدام به انتخاب نمونه مناسب برای خود نمایند. این ورق ها بسته به ضخامت و آلیاژهای مورد استفاده قیمت های مختلفی را نیز دارا بوده و از این نظر بهتر است قبل از اقدام به خرید حتماً درباره استانداردهای به کار رفته در آنها مطمئن شوید.

صنعت ساخت ورق استیل یکی از صنایع بسیار بزرگ و قدرتمند در جهان است که در سال های اخیر کشورهای آسیایی نیز با تولیدات خود وارد عرصه رقابت در این مقوله شده اند. از این رو در انتخاب برند ورق استیل نیز می بایست دقت لازم را داشته باشید.


  •  ورق استیل چیست ؟

    استیل و ورق استیل یکی از پرکاربردترین و اصلی ترین مواد اولیه صنایع امروزی محسوب می شوند و شرکت های تولید کننده بسیار بزرگی برای ورق استیل در سطح جهان وجود دارد. رقابت بسیار سنگینی بین کشورهای صنعتی جهان برای تولید ورق استیل درجه یک وجود دارد که هرکدام مطابق استانداردهای خود اقدام به تولید ورق استیل با ترکیبات شیمیایی مختلفی نموده و قابلیت های آن مانند مقاومت، خوردگی، سایش، میزان تحمل دما و این قبیل موارد را افزایش داده و به هر نحوی شده به دنبال افزایش کیفیت ورق استیل تولیدی خود هستند.

  • اطلاعات تکمیلی ورق استیل سری 200

    در برخی موارد مشاهده شده که بعضی فروشندگان سودجو آلیاژ استیل 201 را به جای استیل 304 به خریدار عرضه می کنند که این امر اگرچه ممکن است در کوتاه مدت اهمیتی نداشته باشد، اما در بلند مدت قطعاً خساراتی را در پی خواهد داشت. از آنجایی که استیل 201 نیز مانند استیل 304 غیرمغناطیسی (نگیر) بوده و شباهت ظاهری بسیاری به گرید 304 دارد، همین امر سبب شده که تولیدکنندگان به منظور کاهش هزینه ها، حفظ برخی خواص و در عین حال بدون اینکه روی ظاهر تاثیری گذاشته شود، دست به تولید این آلیاژ بزنند که البته این امر دست فروشندگان متقلب را باز گذاشته و باعث شده برخی از آنها گرید 201 را به جای 304 و البته با همان قیمت استیل 304 به مشتری عرضه نمایند.

  • نحوه محاسبه وزن ورق استیل چگونه است ؟

    ورق استیل از جمله پرکاربردترین آلیاژهای مورد استفاده در صنعت می باشد. از صنایع مرتبط با غذا و نوشیدنی گرفته تا صنایعی چون نفت، گاز و پتروشیمی که به شکل عمده از انواع ورق استیل در ابعاد و ضخامت های مختلف بهره می گیرند. یکی از مهم ترین نکات در مورد ورق استیل، محاسبه وزن این آلیاژ می باشد. علت اصلی آن بر میگردد به این نکته که مهم ترین پارامتر در تعیین قیمت ورق استیل، در مرحله اول محاسبه وزن ورق استیل می باشد. این تعیین وزن علاوه بر روش عملی که همان وزن کشی بر روی باسکول می باشد، یک روش تئوری نیز دارد که با توجه به حاصلضرب ابعاد ورق استیل (ضخامت، طول و عرض) در جرم حجمی (چگالی) آلیاژ استیل که در برخی موارد 7.8 و در برخی موارد نیز 8 در نظر گرفته می شود (با توجه به گرید ورق استیل) صورت می پذیرد.

  • رایج ترین گرید های سری 300

    ورق استیل 304 ، 309 ، 310 ، 316 و 321 از رایج ترین گرید های استنلس استیل در سری 300 هستند که در ابعاد ، ضخامت و سطوح پایانی مختلفی توسط گروه فلز آماده عرضه می باشد.

  • ورق استیل بگیر و نگیر چه تفاوت هایی با هم دارند؟

    ورق استیل نگیر به ورقی گفته می شود که خاصیت مغناطیسی نداشته و در میدان مغناطیسی منحرف نمی شود. ولی ورق استیل بگیر همان گرید های سری 400 هستند که آهنربایی می باشند.ورق استیل نگیر در سری 300 استنلس استیل قرار دارند و دلیل اهنربایی نبودن آن ها نیز ریز ساختار آستنیتی می باشد.ولی ورق استیل بگیر در ریزی ساختار فریتی و مارتنزیتی به بازار عرضه می شوند.


امتیاز شما به این مطلب چقدر است؟


ارسال نظر درباره این موضوع

Loading...
(اختیاری)
  • بهزاد
    با سلام و احترام ضمن تشکر از این سایت آموزشی پر محتوی لطفا راهنمایی بفرمایید برای صنایع ماشین الات غذایی سبک مثل کاسه خمیرگیر ( 5 تا 20 کیلویی) معمولا از چه نوع ورق استیل استفاده می شود ؟ سپاسگذارم.
    • مدیر سایت

      سلام
      ورق استیل 316L برای این کار توصیه میشه

  • نوید
    درود، با تشکر از شما، راهنمایی فرمایید برای ساخت مبلمان چه ورق استیلی استفاده بشود بهتر است؟
    • مدیر سایت

      جهت مشاوره رایگان میتوانید با بخش مهندسی گروه فلز تماس حاص فرمائید.

      ابتدا با شماره تلفن 02135089 تماس حاصل فرمائید و سپس از منشی شرکت بخواهید تا شما را به بخش مهندسی متصل کنند.

  • jahan
    با سلام و احترام امکانش هست برای خرید و یا واردات موراد ذیل ا راهنمایی بفرمایید 1-ورق استنلس استیل 439 با ضخامت 2.5 میلیمتر عرض 1 متر بصورت کویل بمقدار 8 تن 2- کورتن گرید A با ضخامت 2 میلیمتر و عرض 1250 میلیمتر بمقدار 8 تن بصورت کویل
    • مدیر سایت

      سلام ، لطفا برای مشاوره در رابطه با مسایل مربوطه با شماره تلفن 02135089 تماس حاصل فرمائید.

تماس بگیرید