کاربرد ورق استیل در صنعت غذایی

02135089 شماره تماس
استنلس استیل در صنایع غذایی و نوشیدنی

استفاده از ورق استیل در ساخت تجهیزات و لوازم صنعتی یک مساله رایج بوده است . استنلس استیل بدلیل سازگاری کامل با بدن انسان در صنایع غذایی و دارویی به وفور مورد استفاده قرار می گیرد.

گروه فلز
گروه فلز

قیمت ورق استیل؛ فروش انواع ورق استیل صنعتی و ورق استنلس استیل در آلیاژ و ضخامت های مختلف.با حرفه ای ها خرید کنید تلفن: 35089-021

 

تانکر استیل

در صنایع حساس، مانند غذا و نوشیدنی که با سلامت افراد سر و کار دارد، انتخاب مواد صحیح در زمینه ساخت تجهیزات فرآوری و نگهداری حرف اول را میزند. به همین منظور، آلیاژی که برای این کار در نظر گرفته شده، ورق استیل می باشد. آلیاژی ایده آل و بی حاشیه با بالاترین میزان راندمان. از جمله کاربردهای ورق استیل (به ویژه ورق استیل 304 و ورق استیل 316) می توان به ساخت تجهیزات آشپزخانه، از ظروف پخت و پز گرفته تا قاشق، چنگال، چاقو و همچنین تجهیزات نگهداری مواد غذایی و نوشیدنی اشاره کرد. از مزیت های ساخت تجهیزات با استفاده از ورق استیل این است که زنگ نمیزند، سطح آن به راحتی تمیز و ضدعفونی می شود، همچنین تاثیری بر طعم مواد غذایی ندارد و تغییری در ظاهر آنها ایجاد نمی کند.

در صورتی که به تاریخ رجوع کنیم، اولین استنلس استیل که توسط هری بریرلی کشف شد، در ساخت چاقوهای آشپزخانه به کار گرفته شد، که نتیجه آن را در ساخت بقیه تجهیزات آشپزخانه شاهد هستیم. به همین جهت وقتی قاشق یا چنگال خود را حین صرف غذا 180 درجه بچرخانیم، خواهیم دید که استنلس استیل 8-18 یا در برخی موارد استنلس استیل 10-18 بر روی آن حک شده است. (استنلس استیل 8-18 بدین معنی است که آلیاژ حاوی 18% کروم و 8% نیکل است. به همین ترتیب استنلس استیل 10-18 یعنی در ترکیب شیمیایی آن 18% کروم و 10% نیکل به کار رفته است. این آلیاژ در واقع همان ورق استیل 304 است.)

 

ورق استیل

 

در گذشته نیز صنایع لبنی به علت استفاده نابجا از مواد مختلف، مانند آلیاژهای پایه مس و آلیاژهای حاوی سرب به شدت متضرر شده اند و علاوه بر ضرر مالی، سلامت جامعه را نیز به خطر انداخته اند. به همین منظور، راه برای آلیاژهای استنلس استیل باز گردید. ورق استیل همانطور که قبلاً نیز گفته شد، به راحتی تمیز می شود و مقاومتی عالی در برابر عوامل خورنده شیمیایی دارد.

در اواخر دهه 1920 میلادی، موسسه ملی استاندارد آمریکا، مشخصه هایی را منتشر کرد که باعث شد گام بزرگی در جهت توسعه بهداشت و سلامت صنایع غذایی برداشته شود. امروزه این استانداردها به صورت کدهای مختلف، صلاحیت آلیاژهای مختلف را برای استفاده های متفاوت تعیین می کند. به طوری که ورق استیل 304 و 316 که برای اولین بار در سال 1946 در ساخت تجهیزات فرآوری، تولید و نگهداری شیر و مشتقات آن مورد استفاده قرار گرفتند، تمامی کدهای این استاندارد ها را رعایت کرده بودند و تمامی مراحل کنترل کیفیت را با موفقیت گذراندند. البته لازم به ذکر است که این استاندارد از بقیه کدگزاری ها مستثنی نبوده و مدام در حال بروزرسانی است.

در نتیجه از آنجا که صنایع غذایی و لبنی روز به روز در حال توسعه است و تضمین سلامت، بهداشت و ایمنی لازمه ی آن می باشد، استفاده از ورق استیل بهترین گزینه در جهت پیشبرد اهداف می باشد.


امتیاز شما به این مطلب چقدر است؟


ارسال نظر درباره این موضوع

Loading...
تماس بگیرید